HANDMATIGE ASSEMBLAGE EN VERPAKKINGEN

Bent u als bedrijf op zoek naar een specialist op het gebied van het assembleren en verpakken van een product? Dan bent u bij Aarts Th. BV aan het juiste adres. Naast de machinale verwerking van blister kunnen wij u ook handmatige assemblage en verpakking voor u verwerken. Wij assembleren onder andere als sinds 2000 de Life Hammer Classic. Een veiligheidsartikel wat in elke auto thuis hoort, het kan in een benarde situatie uw veiligheidsgordel doorsnijden en het zijraam verbrijzelen. Heeft u ook een verpakkingsproduct dat u door ons wilt laten ontwikkelen en produceren? Of wilt u ons een product handmatig laten assembleren en verpakken? Neem dan contact met ons op voor meer informatie. Wij informeren u graag verder op het gebied van de mogelijkheden.

Wij kunnen dit proces voor u het opzetten en het vullen van winkeldisplays of toonbankdisplays voor u verzorgen. Daarnaast kunnen wij u ook ondersteunen en van dienst zijn bij onder andere het controleren en herprogrameren van consumenten electronica. Heeft u nieuwe software die opnieuw verpakt moet worden? Ook dan kunt u op onze hulp rekenen.

Wat betreft de handmatige verpakkingsactiviteiten kunnen wij een snelle werkwijze voor u realiseren. Indien nodig kunnen wij met behulp van onze partners van de Felua-groep en Visser Vakmensen snel opschalen.

FLEXIBEL EN KOSTENBESPAREND

Wij hebben een zeer flexibele manier van assembleren en verpakken. U kunt er voor kiezen om alle benodigde verpakkingsmaterialen zelf aan te leveren of volledig door ons laten verzorgen, of een mix van deze beide!

Ook is het mogelijk om tijd en kosten te besparen om bepaalde artikelen bij ons op voorraad te houden. Het voordeel hiervan is dat u groter en dus goedkoper in kunt kopen en bespaart op transportkosten. Plus het komt flexibiliteit en snellere levertijden ten goede.

NEEM CONTACT MET ONS OP

Wenst u ook een product of verpakkingsmateriaal door ons te assembleren en verpakken? Of heeft u behoefte aan meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op via 0578-571540, stuur een mail naar info@aarts.nl of vul het online contactformulier in. Wij helpen u dan graag met het assembleren van producten en verpakkingen.

Visser logo

Felua logo