HANDMATIGE ASSEMBLAGE EN VERPAKKINGEN

Naast de machinale verwerking van blister kunnen wij u ook handmatige assemblage en verpakking voor u verwerken. Wij assembleren onder andere als sinds 2000 de Life Hammer Classic. Een veiligheids artikel wat in elke auto thuis hoort, het kan in een benarde situatie uw veiligheidsgordel doorsnijden en het zijraam verbrijzelen.

Wij kunnen dit proces voor u het opzetten en het vullen van winkeldisplays of toonbankdisplays voor u verzorgen. Daarnaast kunnen wij u ook ondersteunen en van dienst zijn bij onder andere het controleren en herprogrameren van consumenten electronica. Ook het opnieuw verpakken van nieuwe software behoort tot onze mogelijkheden

Wat betreft de handmatige verpakkingsactiviteiten kunnen wij een snelle werkwijze voor u realiseren. Indien nodig kunnen wij met behulp van onze partners van de Felua-groep en Visser Vakmensen snel opschalen.

FLEXIBEL EN KOSTENBESPAREND

Wij zijn volledig flexibel in de manier van werken: u kunt er voor kiezen om alle benodigde verpakkingsmaterialen zelf aan te leveren of volledig door ons laten verzorgen, of een mix van deze beide !

Ook is het mogelijk om tijd en kosten te besparen om bepaalde artikelen bij ons op voorraad te houden. Het voordeel hiervan is dat u groter en dus goedkoper in kunt kopen en bespaart op transportkosten. Plus het komt flexibiliteit en snellere levertijden ten goede.

Visser logo

Felua logo