Laat ons uw product of verpakking assembleren

Bent u als bedrijf op zoek naar een specialist op het gebied van het assembleren van een product? Dan bent u bij Aarts Th. BV aan het juiste adres. Als sinds 1965 zijn wij uw partner op het gebied van verpakkingsproducten. Heeft u ook een verpakkingsproduct dat u door ons wilt laten ontwikkelen en produceren? Of wilt u ons een product handmatig laten assembleren? Neem dan contact met ons op voor meer informatie. Wij informeren u graag verder op het gebied van de mogelijkheden.

Het ontstaan van ons bedrijf

Tempex vormen staan ook wel bekend als EPS: Geëxpandeerd polystyreen. In de volksmond is dit ook wel het normale “piepschuim”. Velen weten echter niet dat tempex vormen niet brandgevoelig hoeven zijn! Wanneer u voor onze tempex vormen kiest, kiest u vormen met een vlamvertragende kwaliteit. Hierdoor loopt u minder risico. Daarnaast zijn de tempex vormen CFK vrij waardoor de vormen ook milieuvriendelijker zijn.

Mogelijkheden op het gebied van assemblage

U kunt ook bij ons terecht voor het handmatig assembleren van een product en verpakking. Wilt u zelf ook een product laten assembleren? Wij willen dit proces graag voor u opzetten. Zo kunnen wij bijvoorbeeld het vullen van winkeldisplays of toonbankdisplays voor u verzorgen. Tevens ondersteunen wij u bij het controleren en herprogrammeren van consumentenelektronica. Heeft u nieuwe software die opnieuw verpakt moet worden? Ook dan kunt u op onze hulp rekenen. Bij de assemblage van verpakkingsmateriaal kunnen wij een snelle werkwijze realiseren. Wanneer snel opschalen nodig is, schakelen wij de hulp in van onze partners van de Felua-groep en Visser Vakmensen.

Een flexibele en kostenbesparende manier van assembleren

Wij hebben een zeer flexibele manier van assembleren. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om alle benodigde verpakkingsmaterialen zelf aan te leveren of dit volledig door ons te laten verzorgen. Een mix van beide is ook mogelijk. Tevens kunnen wij tijd en kosten besparen door bepaalde artikelen op voorraad te houden. Op deze manier kunt u groter en goedkoper inkopen en bespaart u op transportkosten. Ten slotte profiteert u ook van snellere levertijden.

Neem contact met ons op

Wenst u ook een product of verpakkingsmateriaal door ons te assembleren? Of heeft u behoefte aan meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op via 0578-571540, stuur een mail naar info@aarts.nl of vul het online contactformulier in. Wij helpen u dan graag met het assembleren van producten en verpakkingen.