Blister verpakking op maat

Heeft u een blister verpakking nodig, omdat u uw product netjes wilt verpakken? Dan bent u bij Aarts Th. BV. hiervoor aan het juiste adres. Wij maken al meer dan 45 jaar verschillende soorten verpakkingsmaterialen, zoals de blister. Daarbij gebruiken we continu de meest innovatieve technieken. We vinden het namelijk belangrijk om ons continu te blijven ontwikkelen. Daarom denken we ook na over ons geavanceerde machines en produceren we die zelf (deels in eigen beheer). Wij hebben dus technische kennis, maar ook meerdere jaren ervaring in huis. Zo vervaardigen we altijd een verpakking op maat, die volledig voldoet aan de wensen van onze klant.

Waarom de blister kiezen?

Een blister verpakking is een verpakkingsmiddel van plastic voor kleinere producten. U kunt hierbij denken aan gereedschappen, medicijnen en hobbyproducten. Ook grote bedrijven als Sony en Polaroid kiezen voor deze verpakking, die ze bij ons laten maken. Profiteer ook van de voordelen:

  • U kunt het artikel eenvoudig ophangen aan een metalen hanger en de klant kan het eenvoudig pakken
  • De kans op diefstal is klein, omdat het product altijd zichtbaar is en dus slecht verborgen kan worden.
  • Voor de klant is het meteen duidelijk wat hij koopt, omdat de verpakking transparant is.
  • Omdat het artikel goed te zien is, trekt het direct de aandacht in de winkel.
  • Het plastic van de blister kan goed vervormd worden en sluit perfect aan om uw product, waardoor het goed beschermd is.

Waarom ons bedrijf kiezen?

U kunt uiteraard ook een andere leverancier kiezen voor uw verpakking. Daarmee doet u echter uzelf en uw portemonnee tekort, want door ons in te schakelen:

  • Merkt u dat wij klanttevredenheid hoog in het vaandel hebben staan
  • Wordt u snel geholpen, doordat wij alles zelf maken
  • Betaalt u nooit te veel dankzij onze scherpe tarieven
  • Krijgt u altijd maatwerk geleverd, dus het past altijd
  • Kunt u rekenen op vrijblijvend en kosteloos informatie en advies

Offerte aanvragen? Of meer weten?

Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden voor een blister voor uw producten? Of wilt u direct een offerte aanvragen? U kunt dan telefonisch of per mail contact met ons opnemen. Op onze website vindt u onder de kop ‘contact’ onze gegevens. U mag ook het contactformulier invullen. Wij geven u dan zo spoedig mogelijk een reactie. Wanneer u een betrouwbare en professionele partner zoekt voor het produceren van uw blister verpakking, dan zijn wij van Aarts th. BV uw beste keuze.