VERPAK UW PRODUCTEN GOED EN VERZORGD

Met blisterverpakkingen heeft u een eenvoudig verpakkingsmiddel in handen voor uw product. Het ziet er niet alleen netjes en verzorgd uit, maar dankzij het transparante oppervlak ziet de klant precies wat hij koopt. Bovendien wordt het plastic gevormd naar uw artikel en past het dus altijd. Tegelijkertijd beschermt blisterverpakking goed tegen beschadigingen. Kortom, de blister is uw ideale verpakking. Bij Aarts Th. BV. kunt u de blisterverpakking volledig op maat laten maken tegen een scherpe prijs. Wij luisteren goed naar onze klanten en hebben hun tevredenheid hoog in het vaandel staan. Profiteer hier ook van!

WAT IS EEN BLISTERVERPAKKING?

Een blisterverpakking is een verpakking met een transparante deel waar in het te verkopen artikel gepresenteerd wordt.Er bestaan verschillende varianten blisters : volledig kunststof blister, blister op een kartonnen kaart geseald, blister tussen een voorkaart en achterkaart , klapblister en schuifblister. Een aantal van deze varianten kunnen wij in eigen huis produceren. Voor blisters die wij niet zelf kunnen produceren hebben wij een samenwerkingsverband met een aantal gerenommeerde bedrijven. Wij kunnen wel alle soorten blisters verwerken.

De voordelen van een blisterverpakking:

 1. Zeer goede product presentatie, consument ziet wat hij koopt.
 2. Diefstal bestendige verpakking.
 3. Een goed ontworpen blisterverpakking beschermt het product tijdens transport en opslag.

Blister verpakkingen

SNELLE LEVERING EN AANTREKKELIJKE PRIJZEN

Ons sterke punt is dat wij in eigen huis de meeste blisters in lijn kunnen produceren. Op deze manier hebben we nooit te veel of te weinig blisters op voorraad wat een snelle levering en aantrekkelijke prijzen oplevert

Uiteraard mag u ook zelf blisters bij ons aanleveren. Wij kunnen voor elke maat blister zelf de tooling maken om deze blister te sluiten door middel van hoog-frequent lassen of heat-sealen of een combinatie van beiden

Materialen welke wij kunnen blisteren zijn:

 • A-PET
 • G-PET
 • GAG-PET
 • PVC

Ook zijn wij gespecialiseerd in strippen / ontmantelen van bestaande blisterverpakkingen en de vrijgekomen producten opnieuw te verpakken. Dit kan noodzakelijk zijn met qua design verouderde verpakking of overgang naar een nieuwe huisstijl.

U heeft uiteraard de keuze uit verschillende soorten verpakkingen. Onze vakmensen adviseren u hier graag over. Ook kunnen zij het productieproces aan u uitleggen. Samengevat komt het neer op verwarmen, vormgeven en afkoelen. Met bijvoorbeeld straling wordt het kunststof opgewarmd en met een matrijs wordt de gewenste vorm verkregen. Vervolgens wordt het product afgekoeld met water. Wij maken in onze blisterstraat ook verpakkingen met behulp van thermovormen en sealen. We vullen een blister met een artikel en deze wordt met een of twee kaarten geassembleerd door middel van sealen. Onze machines zijn in staat om zowel positief als negatief te dieptrekken.

Wanneer u van de diensten van ons bedrijf gebruikmaakt, dan kunt u rekenen op een goede begeleiding en klantgerichte service. Dankzij meer dan 45 jaar ervaring kunnen wij u uitstekend adviseren en denken wij met u mee. Dat heeft ertoe geleid dat we een scherpe prijs-kwaliteitverhouding hebben. Voor de beste materialen en producten betaalt u een aantrekkelijk tarief. Maar dat is niet het enige:

 • Onze verpakkingen worden volledig op maat gemaakt.
 • Een blister kan met een bedrukt kartonnetje worden geleverd.
 • Dit karton kan goed gescheiden worden met het plastic (milieuvriendelijk).
 • Doordat wij zelf produceren, kunnen we zeer snel leveren.
 • Onze vakmensen geven altijd vrijblijvend advies over de voor u geschikte blister.

Heeft u interesse in onze blister verpakkingen? Of wilt u meer weten over de toepassingsmogelijkheden, levertijd of productiemethode? Dan staan onze specialisten u graag telefonisch te woord. U mag ook een e-mail naar ons sturen. Ons telefoonnummer en mailadres vindt u op de contactpagina. Of u kunt het online formulier invullen, waarmee u automatisch uw vraag of opmerking instuurt. Wij reageren dan zo spoedig mogelijk. Wanneer u blister verpakkingen op maat wilt laten maken, dan zijn wij u graag van dienst.