Uw professionele blisterverpakking producent

Als blisterverpakking producent weten wij bij Aarts Th. BV elke blisterverpakking voor u te vervaardigen. Wij zijn al sinds 1965 werkzaam als producent van verpakkingen. Voor welke producten u ook een verpakking zoekt, wij zorgen voor de perfect op maat gemaakte verpakking. Voorkom dat het product beschadigd raakt en schakel een expert in om een verpakking te produceren. Dit geeft bovendien een nette uitstraling voor uw klanten. In ons brede assortiment heeft u keuze uit verpakkingen in diverse soorten en maten. Daarnaast staan wij voor een klantgerichte service en houden wij ons continu bezig met het vinden van efficiëntere werkwijzen. Wanneer schakelt u onze blisterverpakking producent in?

Ontdek de voordelen van onze blisterverpakkingen

Zoekt u een professionele blisterverpakking producent? Dan zijn wij van Aarts Th. BV een goede keuze. Als u voor ons kiest, zult u profiteren van een voordelige prijs en uitstekende service. Wij doen namelijk net dat beetje extra voor u als klant. Bij ons profiteert u altijd van:

  • Ruim 50 jaar ervaring
  • Diverse verpakkingsmethodes
  • Bescherming tegen diefstal
  • Hoge attentiewaarde
  • Bescherming bij transport

Zo maken wij als producent uw blisterverpakking

Als blisterverpakking producent weten wij hoe belangrijk het is om uw producten goed te beschermen. Blisterverpakkingen zijn dan ook een van de meest gebruikte verpakkingsmethodes. Deze verpakking bestaat uit een plastic blister en een kartonnen blisterkaart. Om uw verpakking perfect te verpakken, wordt de blister gethermovormd. Daarna worden de blister en het product in een speciale machine geplaatst. Een groot voordeel van deze verpakking is dat deze transparant is waardoor uw product optimaal te zien is. Zo is het ook voor consument goed zichtbaar wat hij koopt. Zoals u ziet houden wij als producent niet alleen rekening met uw wensen, maar ook met die van uw klanten. Wij hebben dan ook niet voor niets al meerdere bedrijven blij gemaakt met het vervaardigen van een mooie blisterverpakking.

Interesse? Neem direct contact met ons

Wilt u graag een verpakking op maat? Dan is onze blisterverpakking producent de juiste keuze. Of heeft u vragen over onze service of onze blisterverpakking? Wij geven u graag meer informatie. Vul ons contactformulier in, bel ons op 0578-571540 of stuur een mail naar info@aarts.nl. Wij staan u graag te woord. Benieuwd naar de kosten? Wij sturen u een geheel vrijblijvend offerte toe. Zo weet u zeker dat u niet voor verrassingen komt te staan. Wanneer u een bedrijf zoekt met een goede service en voordelige prijs, zijn wij uw professionele blisterverpakking producent.