De beste blisterverpakkingen leveranciers

Wanneer u op zoek bent naar goede blisterverpakkingen leveranciers, dan is Aarts Th. BV. uw beste keuze. Wij hebben al meer dan 45 jaar ervaring met het maken van deze verpakkingen. Bovendien kunnen wij meer dan dat en vervaardigen wij zelfs (deels in eigen beheer) de machines die nodig zijn om plastic om te vormen tot een perfecte verpakking. Dankzij die uitgebreide kennis van techniek en jarenlange ervaring kunnen wij u perfect adviseren over welke blisterverpakkingen geschikt zijn voor uw artikelen.

Waarom blisterverpakkingen?

Veel bedrijven kiezen voor de blister. Grote multinationals als Sony en Polaroid kozen ons uit andere leveranciers en gingen u al voor als tevreden klant van ons bedrijf. Zij zien de voordelen van de blisterverpakking:

  • Ze kunnen gemakkelijk aan een metalen hanger bevestigd worden en van de haak gepakt worden. Het is dan ook een ideaal verpakkingsmiddel voor winkels.
  • Het transparante plastic van blisterverpakkingen zorgt ervoor dat de consument precies ziet wat hij koopt.
  • Daardoor valt het artikel goed op (een hoge attentiewaarde).
  • Verder neemt de kans op diefstal af, want het product kan niet gemakkelijk worden verborgen.
  • Bij ons kunt u uit veel opties kiezen, zoals een karton ertussen of een transparantie voorkant of transparante voor- én achterkant.

Wilt u weten of het een geschikte verpakkingsoptie voor uw artikel is? Vraag dan advies aan onze specialisten. Zij helpen u graag.

Dit doen wij allemaal

Als een van de grote blisterverpakkingen leveranciers vinden wij het belangrijk om meer te doen. Zo kunnen wij onze klanten optimaal helpen. U kunt ons ook inschakelen voor het verpakkingen van piepschuim, folie voor vloerverwarming of het verpakken van muismaten en etuis. Daarnaast kunt u in onze thuiscentrale ook stanswerk laten uitvoeren of kunnen we artikelen voor u in- en ompakken. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Daarom kiest u voor ons

U kunt uiteraard ook voor andere leveranciers kiezen voor uw blisterverpakkingen. Maar het is niet voor niets dat grote namen ons inschakelen. Zij verkiezen ons boven andere leveranciers, omdat:

  • Wij maatwerk en kwaliteit leveren.
  • Onze productietijd zeer snel is.
  • U bij ons altijd een scherpe prijs betaalt.
  • Wij zeer flexibel en klantvriendelijk zijn ingesteld.
  • U bij ons altijd gratis en vrijblijvend advies krijgt.

Neem gerust contact op met ons

Wilt u zeker weten dat wij een van de beste leveranciers in ons vakgebied zijn? Of wilt u eerst meer weten over onze productiemethode, werkwijze of tarieven? Bel of mail ons dan gerust. U vindt de gegevens hiervoor op onze contactpagina. Of vul ons formulier in. Onze vakmensen nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met u op. Wij bewijzen graag dat u met Aarts Th. BV. een van de beste blisterverpakkingen leveranciers in huis haalt.