Kies voor dé expert

Bent u op zoek naar een bedrijf dat blisterverpakkingen voor u kan vervaardigen? Dan bent u bij Aarts Th. BV. aan het juiste adres. Wij zijn al sinds 1965 werkzaam als producent van verpakkingen. Ons bedrijf maakt niet alleen verpakkingsmateriaal, maar wij produceren ook de machines die hiervoor gebruikt worden. Daarnaast houden wij ons continu bezig met het vinden van efficiëntere werkwijzen. Wij hebben al veel tevreden klanten geholpen, waaronder Sony en Polaroid. Bent u de volgende?

Wat is het?

Blisterverpakkingen zijn een van de meest gebruikte verpakkingsmethodes. Deze verpakking bestaat uit een plastic blister en een kartonnen blisterkaart. De blister wordt eerst gethermovormd, zodat het te verpakken product perfect verpakt wordt. Daarna worden de blister en het product in een speciale machine geplaatst. Door middel van warmte door verwarmingsplaten of straling worden het plastic van de blister en het karton aan elkaar gehecht. Er zijn twee soorten van dit type verpakking. Zo is het namelijk ook mogelijk om twee blisters te gebruiken in plaats van één, waardoor het product aan beiden kanten zichtbaar is. Blisterverpakkingen hebben een hoge attentiewaarde en worden daarom veel gebruikt in winkels. Doordat deze verpakkingen transparant zijn, laten zij uw product optimaal zien. Daarnaast kan een consument goed zien wat hij koopt.

Voordelen van onze blisterverpakkingen

Wanneer u op zoek bent naar een producent van blisterverpakkingen, dan kunt u voor verschillende bedrijven kiezen. Kiest u niet voor ons, dan zult u uzelf en uw portemonnee tekortdoen. Wij doen namelijk net dat beetje extra voor u als klant. Bij ons profiteert u altijd van:

  • Ruim 50 jaar ervaring
  • Diverse verpakkingsmethodes
  • Beschermt tegen diefstal
  • Hoge attentiewaarde
  • Beschermt bij transport

Blister verpakkingen

Nog vragen? Bel of mail ons!

Thermovormen

Wilt u graag wat meer weten over blisterverpakkingen? Of heeft u nog een andere vraag voor ons bedrijf? Neem dan contact met ons op. Onze contactgegevens kunt u op onze contactpagina vinden. U kunt ook het contactformulier invullen en naar ons toesturen. Wij komen dan zo snel mogelijk op uw bericht terug. Wilt u graag meer weten over het kostenplaatje? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan. Wanneer u op zoek bent naar een producent in blisterverpakkingen, dan zijn wij van Aarts Th. BV. dé specialist.