Het dieptrekken van kunststof om een ideale verpakking te realiseren

Wenst u de hulp van een bedrijf dat expert is op het gebied van het dieptrekken van kunststof? Kies dan voor de diensten van Aarts Th. BV. Wij zijn al meer dan 50 jaar de partner van bedrijven die een ideale verpakking voor hun producten willen realiseren. Door kunststof te dieptrekken, kunnen wij een verpakking creëren die uw product op een ideale manier beschermt en presenteert. Wilt u ook uw producten verpakken met een verpakking op maat? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak.

Het gebruik van geavanceerde machines

Om een ideale verpakking voor onze klanten te verwezenlijken, kunnen wij plastic of kunststof dieptrekken. De techniek van dieptrekken wordt ook wel blisteren of thermovormen genoemd. Met geavanceerde machines maken wij op deze manier een blisterverpakking. Een blisterverpakking heeft een transparant gedeelte waarin het product duidelijk kan worden gezien. De machines die wij gebruiken om te thermovormen, hebben wij deels zelf ontwikkeld. Door continu te blijven innoveren, kunnen wij onze producten verbeteren en onze processen efficiënter maken. Zo kunnen wij u een fijne prijs-/kwaliteitsverhouding bieden.

Hoe wij een verpakking dieptrekken

Kunststof of plastic wordt meestal gebruikt om een blisterverpakking te maken, bijvoorbeeld A-PET, PET-GAG, PET-G of PVC. Het proces van thermovormen heeft drie verschillende stadia, het verwarmen, het vormen en het afkoelen. Om het materiaal te verwarmen wordt er gebruik gemaakt van verwarmingsplaten of straling. Het kunststof wordt vervormd met behulp van een matrijs. Daarna wordt het afgekoeld met water. Voor het volledig voltooien gebruiken wij een combinatie van blisteren en sealen. Na het blisteren wordt het product in de verpakking gedaan en wordt het geheel geseald.

Profiteer van onze voordelen

Het dieptrekken van een blisterverpakking van kunststof is een heel goede manier om uw product te beschermen en te presenteren. Een voorbeeld van een product dat op deze manier door ons is verpakt, is de Lifehammer. In vrijwel iedere auto kunt u dit product vinden. Schakelt u ons in om een blisterverpakking te ontwikkelen? Dan profiteert u van de volgende voordelen:

  • Zeer snelle levering
  • Een aantrekkelijke prijs
  • Karton in de verpakking is mogelijk
  • De verpakking wordt op maat gemaakt
  • Plastic en karton worden milieuvriendelijk gescheiden

Neem snel contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden.

Bel of mail ons voor meer informatie

Wenst u ook de hulp van een expert op het gebied van het dieptrekken van kunststof? Of heeft u behoefte aan meer informatie over onze aanpak? Benader ons dan via 0578-571540, stuur een mail naar info@aarts.nl of vul het online contactformulier in. Wij ontwikkelen graag uw ideale verpakking door het dieptrekken van kunststof.