Kies voor het dieptrekken van plastic en bescherm uw product optimaal

Bent u op zoek naar een specialist voor het dieptrekken van plastic? Dan is Aarts Th. BV de juiste keuze. Al sinds 1965 zijn wij werkzaam als producent van diverse verpakkingen. Zo kunt u bij ons ervoor kiezen om uw product te presenteren in een plastic verpakking. Door het dieptrekken van plastic wordt uw product tevens optimaal beschermd. Wilt u dat uw product aan beiden kanten zichtbaar is? Laat uw producten verpakken met een verpakking op maat.

Moderne machines voor het dieptrekken van plastic

Naast de plastic variant kunt u bij ons ook kiezen voor een kunststof verpakking. De techniek van dieptrekken wordt ook wel blisteren of thermovormen genoemd. Met behulp van moderne machines maken wij een blisterverpakking. Deze verpakking is zo ontwikkeld dat uw product duidelijk zichtbaar is door het transparante gedeelte. Het thermovormen van uw verpakking realiseren wij in elk gewenst formaat. Ons bedrijf is altijd bezig met het bedenken van innovatieve en efficiënte productiemethodes. Wij staan voor innovativiteit en klanttevredenheid. Hierdoor bieden wij dan ook een goede prijs-/kwaliteitverhouding aan.

Dit is onze methode voor dieptrekken

Om kunststof of plastic te vormen tot een blisterverpakking, wordt het materiaal gethermovormd. In het kort komt het neer op drie verschillende stadia: het verwarmen, het vormgeven en het afkoelen. Met behulp van verwarmingsplaten of straling verwarmen wij het materiaal. Daarna krijgt uw verpakking een prachtige vorm met behulp van een matrijs. Uw product koelen wij naderhand met water en na het blisteren sealen wij de verpakking. Zo is uw product goed beschermd tegen vallen en andere beschadigingen.

Ontdek onze vele voordelen

Het dieptrekken van een blisterverpakking van plastic zorgt niet alleen voor een prachtig resultaat, maar ook voor een nette uitstraling. Bent u overtuigd van onze werkwijze en wilt u ook profiteren van een uitstekende service? Ontdek onze vele voordelen:

  • Een aantrekkelijke prijs
  • Zeer snelle levering
  • De verpakking wordt op maat gemaakt
  • Karton in de verpakking is mogelijk
  • Plastic en karton worden milieuvriendelijk gescheiden

Interesse? Bel of of mail ons voor meer informatie

Wilt u ook een deskundig bedrijf inschakelen voor het dieptrekken van plastic? Of wenst u meer informatie over onze werkwijze en service? Stel gerust al uw vragen en bel ons via 0578-571540, stuur een mail naar info@aarts.nl of vul het online contactformulier in. Wij zijn uw professionele partner voor een perfecte verpakking door het dieptrekken van plastic.