Laat ons uw ideale verpakking dieptrekken

Zoekt u een bedrijf dat specialist is op het gebied van dieptrekken? Klop dan aan bij Aarts Th. BV. Wij zijn al meer dan 50 jaar hét adres voor de productie van verpakkingen van een hoogwaardige kwaliteit. Wij kunnen deze verpakkingen bijvoorbeeld dieptrekken, zodat precies de vorm ontstaat die gewenst is. Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden die wij te bieden hebben? Neem dan snel contact met ons op en maak direct een afspraak.

Het gebruik van geavanceerde machines

Het dieptrekken van kunststof of het dieptrekken van plastic is een techniek die het mogelijk maakt om verpakkingen op maat te realiseren. Deze techniek wordt ook wel blisteren of thermovormen genoemd. Met thermovormen kan er een blisterverpakking worden gemaakt. Dit is een verpakking met een transparant gedeelte, waar men het product kan zien. Wij maken gebruik van geavanceerde machines om verpakking te thermovormen. Wij van Aarts Th. BV ontwikkelen deels zelf deze machines. Daarnaast blijven wij innoveren met onze producten en proberen wij de processen efficiënter te maken. Zo kunnen wij een optimale prijs-/kwaliteitsverhouding voor u realiseren.

Het dieptrekken van een blisterverpakking

Voor het maken van een een blisterverpakking wordt kunststof of plastic gebruikt. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor A-PET, PET-GAG, PET-G of PVC. Tijdens dieptrekken wordt het materiaal eerst verwarmd, daarna gevormd en ten slotte gekoeld. Voor het verwarmen maken wij gebruik van straling of een verwarmingsplaat. Om het materiaal te vormen wordt een matrijs gebruikt. Na het vormen wordt de verpakking afgekoeld met water. Voor een optimaal resultaat maken wij gebruik van de nieuwste technieken. Het is een combinatie van blisteren en sealen. Na het koelen wordt het product in de verpakking geplaatst en wordt het geseald.

De voordelen van onze aanpak

Dieptrekken is een ideale verpakkingsmethode. Een mooi voorbeeld van een product dat middels thermovormen wordt verpakt, is de Lifehammer. Het is een bekend product dat in vrijwel iedere auto te vinden is en al veel mensen heeft gered. Wilt u ook uw product beschermen en presenteren in zo’n mooie verpakking? Kies dan voor onze aanpak. Wij bieden de volgende voordelen:

  • Een aantrekkelijke prijs
  • Plastic en karton worden milieuvriendelijk gescheiden
  • Karton in de verpakking is mogelijk
  • De verpakking wordt op maat gemaakt
  • Zeer snelle levering

Benader ons voor meer informatie over de mogelijkheden van dieptrekken.

Benader ons voor meer informatie

Wilt u ons ook een verpakking op maat laten dieptrekken? Of heeft u behoefte aan meer informatie over onze aanpak? Neem dan contact met ons op via 0578-571540, stuur een mail naar info@aarts.nl of vul het online contactformulier in. Wij maken dan graag een afspraak met u, om uw optimale verpakking te laten dieptrekken.