Laat uw EPS bewerken voor een eerlijk tarief

Heeft uw organisatie een erg breed assortiment met veel producten in verschillende vormen en maten? Dan is het soms lastig om een partner te vinden voor uw verpakkingsmateriaal. Kies daarom voor de EPS verpakkingen van Aarts Th. BV en laat uw EPS bewerken in de vormen die u wenst. De kosten? Die blijven altijd eerlijk in verhouding tot de kwaliteit. Mogen we uw EPS boren, lijmen of frezen?

Kies voor de veiligheid van uw producten met EPS

EPS staat voor Geëxpandeerd polystyreen en is beter bekend als “piepschuim” of “tempex”. EPS is dan ook een van de populairste verpakkingsmaterialen in de verpakkingsindustrie! Wanneer u ervoor kiest om uw EPS door ons te laten boren, lijmen of frezen, dan maakt u een verantwoorde keuze. Ons EPS verpakkingsmateriaal is namelijk CFK vrij en heeft een vlamvertragende kwaliteit. Dit zorgt voor een verhoging van de milieuvriendelijkheid en veiligheid van uw producten!

Ervaar de voordelen van EPS bewerken

Wist u dat EPS nog veel meer voordelen met zich meebrengt? Wij brengen u graag op de hoogte van deze voordelen. Laat uw EPS boren, frezen en lijmen door ons en profiteer van de volgende voordelen:

  • EPS is ongevoelig voor vocht
  • EPS is een goede isolatie
  • EPS is schokabsorberend
  • EPS is erg hygiënisch
  • EPS is in bijna elke vorm en dichtheid te realiseren

Doordat we EPS voor u op verschillende manieren kunnen bewerken, biedt het u veel mogelijkheden. Neem gerust contact met ons op en we bespreken de mogelijkheden van EPS verpakkingen voor uw organisatie en uw producten.

Mogen wij uw EPS milieubewust bewerken

Milieubewustzijn speelt een belangrijke rol bij het produceren en verpakken van producten. Daarom lijmen, boren en frezen wij ons EPS op een zo milieuvriendelijk mogelijke manier. Ook voorafgaand proberen wij een steentje bij te dragen aan het milieu. Ons afval wordt bijvoorbeeld gescheiden en aangeboden aan een professioneel recyclingbedrijf. Hier wordt het afval verwerkt tot bruikbare grondstoffen.

Laat uw EPS vandaag nog bewerken

Kies ervoor om uw EPS bij ons te laten bewerken en garandeer uzelf van een op maat gemaakt hoogstaand product. EPS is hygiënisch, ongevoelig voor vocht en schokbestendig. Neem contact met ons op en we bespreken graag de mogelijkheden! Bel naar 0578-571540 of stuur een mail naar info@aarts.nl en we staan u enthousiast te woord over het laten boren, frezen en lijmen van uw EPS!