EPS verpakking van de beste kwaliteit

Sinds 1965 staat klanttevredenheid hoog in het vaandel bij ons. We zijn een uniek bedrijf omdat we continu nieuwe en efficiënte productiemethodes bedenken en doorvoeren. De prijs/kwaliteit verhouding van onze EPS verpakking blijft hierdoor altijd optimaal. Aarts Th. BV staat voor innovativiteit, klanttevredenheid en betrouwbaarheid en dit uiten wij in onze succesvolle producten. Klanten als Sony en Universal Electronics zien dit namelijk in. Wat kunnen wij voor u betekenen?

EPS verpakking: populair in de verpakkingsindustrie

Bent u bekend met het verpakkingsmateriaal EPS? Waarschijnlijk wel, maar misschien kende u de naam EPS alleen niet. EPS staat voor Geëxpandeerd polystyreen en wordt in de volksmond ook wel “piepschuim” of “tempex” genoemd. EPS is een ontzettend populair verpakkingsmateriaal binnen de verpakkingsindustrie en wordt door vele bedrijven gebruikt. De EPS verpakking die wij produceren is CFK vrij en heeft een vlamvertragende kwaliteit. Dit verhoogt de milieuvriendelijkheid en de veiligheid van uw producten!

Een EPS verpakking biedt u vele voordelen

Naast dat onze EPS verpakking CFK vrij is en over een vlam-vertragende kwaliteit beschikt, biedt het veel meer voordelen. De vele voordelen van een EPS verpakking zijn:

  • EPS is ongevoelig voor vocht
  • EPS is een goede isolatie
  • EPS is schokabsorberend
  • EPS is erg hygiënisch
  • EPS is in bijna elke vorm en dichtheid te realiseren

EPS kan worden bewerkt door middel van frezen, lijmen, boren en snijden. Deze bewerkingsmethodes zijn geschikt voor eenvoudige vormen, maar EPS is dus bijna in elke vorm wel te realiseren. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van onze EPS verpakking? Neem dan gerust contact met ons op.

Zo milieuvriendelijk mogelijk geproduceerd EPS materiaal

Bij Aarts Th. BV doen wij er alles aan om al onze producten zo milieuvriendelijk mogelijk te produceren. Zo letten wij op ons stroom- en gasverbruik. We maken enkel gebruik van stroom opgewekt uit windenergie. En het gas dat we gebruiken? Dat is “groen” gas. Daarnaast scheiden we afval. We bieden onder andere karton, plastic en oud papier bij een professioneel recyclingbedrijf aan. Hier worden deze materialen verwerkt tot bruikbare grondstoffen.

Neem vandaag nog contact op

Kies voor onze EPS verpakking wanneer u uw producten op een veilige en professionele manier wilt inpakken. EPS is in vele vormen en dichtheden te realiseren en biedt u zo dus vele opties! Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op door ons te bellen via 0578-571540 of door te mailen naar info@aarts.nl. We voorzien u en uw producten graag van een EPS verpakking!