EPS verpakkingen met de beste prijs/kwaliteit verhouding

Bent u op zoek naar EPS verpakkingen, maar zou u hier graag niet teveel voor betalen? Dit snappen wij en daarom hanteren wij bij Aarts Th. BV altijd een eerlijke prijs/kwaliteit verhouding. Dit komt omdat wij continu nieuwe en efficiënte productiemethodes ontwikkelen waardoor we deze eerlijke prijs/kwaliteit verhouding kunnen blijven hanteren. We staan voor klanttevredenheid, betrouwbaarheid en innovativiteit. Dit schemert door in onze producten: multinationals als Universal Electronics en Sony kiezen namelijk ook voor onze kwalitatief hoge producten. Kunnen we uw organisatie helpen?

Velen gingen je al voor

Wist u dat EPS een van de populairste verpakkingsmaterialen is in de verpakkingsindustrie? EPS staat voor Geëxpandeerd polystyreen en wordt in de volksmond ook wel “piepschuim” of “tempex” genoemd. Kiest u voor onze EPS verpakkingen? Dan kiest u voor CFK vrije EPS verpakkingen met een vlamvertragende kwaliteit. Hierdoor verhoogt u de milieuvriendelijkheid en de veiligheid van de producten die u verpakt!

De vele voordelen van EPS verpakkingen

Naast het feit dat onze EPS verpakkingen geen CFK bevatten en een vlamvertragende kwaliteit hebben, bieden de verpakkingen nog veel meer voordelen. EPS is:

  • Ongevoelig voor vocht
  • Een goede isolatie
  • Schokabsorberend
  • Erg hygiënisch
  • In bijna elke vorm en dichtheid te realiseren

Daarnaast kunnen we op verschillende manieren EPS bewerken. Wij kunnen EPS voor u lijmen, snijden en frezen. Heeft u bijvoorbeeld een groot assortiment met veel producten in diverse vormen? Dan zijn EPS verpakkingen de oplossing voor u.

Onze EPS verpakkingen zijn milieubewust geproduceerd

Draagt u graag een steentje bij aan het milieu, maar weet u niet zo goed hoe? Kies dan voor onze EPS verpakkingen. Bij Aarts Th. BV produceren wij namelijk al onze producten op een zo milieuvriendelijk mogelijke manier. Denk hierbij aan het letten op stroom- en gasverbruik en het scheiden van afval. Wij gebruiken groene stroom opgewekt uit windenergie en ons gas is “groen”. We bieden daarnaast ons karton, plastic en oud papier aan bij een professioneel recyclingbedrijf. Daar wordt ons restafval verwerkt tot bruikbare grondstoffen. Er wordt dus zo min mogelijk verspild tijdens het produceren van uw verpakkingen!

Verrijk uw producten met EPS en neem contact op

Ontdek de vele voordelen van EPS voor uw organisatie en uw producten. EPS verpakkingen zijn hygiënisch, isoleren goed, zijn ongevoelig voor vocht en zijn ook nog eens schokabsorberend. Kies daarom vandaag nog voor Aarts en neem contact met ons op: Bel naar 0578-571540 of stuur een mail naar info@aarts.nl. We helpen u graag verder met onze EPS verpakkingen!