De specialist op het gebied van kunststof verpakkingen

Bent u op zoek naar een bedrijf dat kunststof verpakkingen voor u kan ontwikkelen en produceren? Dan bent u aan het juiste adres bij Aarts Th. BV. Al meer dan 50 jaar helpen wij onze klanten met kwaliteits verpakkingen op maat. Of dat deze verpakking nu van kunststof, EPS of plastic is, wij zorgen ervoor dat het product optimaal wordt beschermd en gepresenteerd. Bent u benieuwd geworden naar wat wij voor u kunnen doen? Neem dan contact met ons op. Wij informeren u dan graag verder over de mogelijkheden.

Meer informatie over ons bedrijf

Ons bedrijf is in 1965 opgericht. Wij zijn toen begonnen met het ontwikkelen en produceren van verpakkingsmateriaal op maat. De kwaliteit van het product en de tevredenheid van de klant hebben wij hierbij altijd hoog in het vaandel. Inmiddels kunnen wij onszelf een echte expert op het gebied van verpakkingen noemen. Wij zorgen namelijk niet alleen voor de productie van de verpakkingsmaterialen, maar nemen ook deels de ontwikkeling van de machines die wij gebruiken voor onze rekening. Tevens zijn wij continu bezig met het bedenken van nieuwe en efficiëntere methodes om plastic, EPS en kunststof verpakkingen te ontwikkelen en produceren. Zo kunnen wij ook een zeer goede prijs-/kwaliteitverhouding van onze producten realiseren.

De voordelen van een blisterverpakking

Wenst u kunststof verpakkingsmateriaal door ons te laten produceren? Dan kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een blisterverpakking. Een blisterverpakking is een verpakking die een transparant deel heeft, waar het product gepresenteerd wordt. Een blisterverpakking heeft veel voordelen. Enkele voordelen zijn:

  • Uitstekende productpresentatie, de consument ziet wat hij koopt
  • De verpakkingen zijn diefstalbestendig
  • Het beschermt het product tijdens transport en opslag

Neem contact op als u meer wilt weten over onze kunststof blisterverpakkingen.

De ontwikkeling van verpakking op maat

Zoals gezegd vinden wij het belangrijk om kunststof verpakkingen van een hoogwaardige kwaliteit te leveren. Hierbij moet de verpakking volledig voldoen aan uw eisen en wensen. Voordat wij beginnen met het ontwikkelen van het product, bespreken wij met u de verschillende mogelijkheden. Hoe wilt u uw product presenteren en beschermen? En welk materiaal wilt u graag gebruiken? U kunt bijvoorbeeld kiezen voor plastic of kunststof. Tijdens dit gesprek helpen wij u ook graag met het maken van een keuze. Zo zullen uw verpakkingen straks volledig aan al uw wensen voldoen.

Benader ons voor meer informatie

Heeft u behoefte aan meer informatie over de kunststof verpakkingen die wij kunnen produceren? Of wilt u direct een afspraak met ons maken? Neem dan contact op via 0578-571540, stuur een mail naar info@aarts.nl of vul het online contactformulier in. Wij willen dan graag uw ideale kunststof verpakkingen ontwikkelen.