Snelle verwerking

Naast de machinale verwerking van thermovormen, hoogfrequent lassen, sealen, stanswerkzaamheden, productie van EPS verpakkingen doen wij ook loon- in-,ver- en ompakken.

Met behulp van een thuiswerkcentrale kunnen wij zèèr veel handmatige handelingen verrichten tegen een lage prijs.

Verder bieden wij u aan:

  • Projectbegeleiding
  • Voorraadbeheer
  • Snelle levertijden
  • Flexibiliteit

Met behulp van een thuiswerkcentrale kunnen wij zèèr veel handmatige handelingen verrichten tegen een lage prijs. Bij ons bent u verzekerd van snelle levertijden en een flexibele aanpak. Bovendien communiceert u maar met één contactpersoon als u alle taken aan ons uitbesteedt. Dit zorgt voor een helder overzicht, open communicatie en het voorkomt fouten. Kortom, u vindt in ons uw complete partner als het gaat om uw verpakkingen. Maak een afspraak met ons uw wensen en onze mogelijkheden te bespreken.

Kies om deze redenen voor ons loonwerk

Wij wijzen u graag op de punten waarin ons bedrijf zich onderscheidt van andere bedrijven in de verpakkingsbranche. Om te beginnen werken wij met zeer geavanceerde machines. Deze hebben we gedeeltelijk in eigen beheer ontwikkeld. Een tweede punt waarin wij ons onderscheiden van de rest, is dat wij steeds nieuwe, efficiëntere productiemethodes ontwikkelen. Verder houden we erg veel rekening met het milieu. Zo is de stroom die we gebruiken opgewekt door windenergie, en het gas ‘groen’ gas. Een laatste punt waar wij u op willen wijzen, is dat ons wagenpark alleen maar bestaat uit hybride/plug-in auto’s. Bent u overtuigd van deze voordelen? Neem contact met ons op!

Welk loonwerk wenst u van ons?

Wilt u ons inschakelen voor het loonwerk dat nodig is voor uw gewenste verpakkingen? Laat ons uw producten inpakken, verpakken, ompakken en opslaan. Wij zorgen voor een nauwkeurige projectbegeleiding, zodat u straks precies die producten en verpakkingen heeft die u wenst. Kiest u ook graag voor innovativiteit, klanttevredenheid en betrouwbaarheid? Kies dan voor ons. U schakelt ons in door te bellen naar 0578-571540, stuur een e-mail naar info@aarts.nl of vraag direct een offerte aan via ons online contactformulier. Wij verrichten loonwerk tegen een erg lage prijs!