KWALITEIT EN EEN RUIME KEUZE

Wat u ook verkoopt, u wilt ongetwijfeld dat uw producten netjes verpakt zitten in bijvoorbeeld een blisterverpakking op maat. Uw artikel kan er dan niet uitvallen of beschadigd raken. Bovendien oogt een verzorgde presentatie ook beter. Bij Aarts Th. BV. vindt u een zeer ruime keuze en kunnen we iedere blisterverpakking voor u ontwerpen en vervaardigen. Wilt u er een kartonnetje bij, zoals bij de Lifehammer? Of wilt u dat uw product aan beide kanten zichtbaar is? Voor ons is niets een probleem en wij maken uw verpakking volledig op maat.

HOE MAKEN WIJ EEN BLISTERVERPAKKING?

Een blister is een plastic verpakking, die dus gemaakt is van een soort kunststof. Voor de productie ervan is verwarming, vormgeving en afkoeling nodig. We verwarmen het plastic met straling of verwarmingsplaten, geven er de juiste vorm aan met behulp van een matrijs en koelen af met water. In onze blisterstraat maken we gebruik van de nieuwste technieken. We vullen de blisterverpakking op maat met artikelen en met behulp van een of twee kaarten worden deze door middel van sealen geassembleerd. Zo maken we uw verpakking op maat. Er is zeer veel mogelijk, vraag onze specialisten er gerust naar.

Assembleren en verpakken

UW BLISTERVERPAKKING OP MAAT

Wanneer u een blisterverpakking nodig heeft, dan kunnen wij deze helemaal naar wens op maat voor u maken. Onze verpakkingen:

  • Worden altijd zeer snel geleverd
  • Zijn zeer aantrekkelijk geprijsd
  • Worden gemaakt van A-PET, PET-G, PET-GAG of pvc
  • Kunnen geleverd worden met een kartonnen vouwkaart
  • Zijn zeer milieuvriendelijk, want plastic en karton kunnen snel gescheiden worden

Een ander groot voordeel van onze klantvriendelijke werkwijze is dat u altijd van A tot Z begeleid wordt in het proces. Wij adviseren en begeleiden u continu.

WILT U MEER WETEN?

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze producten op maat, onze werkwijze of de kosten van uw blisterverpakking? Dan kunt u voor meer informatie gerust contact opnemen met een van onze vakmensen. Wij staan u graag te woord. U kunt ons via de telefoon bereiken of per mail. De gegevens hiervoor vindt op onze contactpagina of vult u ons handige online formulier in. Wij reageren dan zo spoedig mogelijk en vertellen u graag wat de mogelijk zijn voor uw blisterverpakking op maat.