Piepschuim vormen op innovatieve wijze geproduceerd

Sinds 1965 staat klanttevredenheid hoog bij ons in het vaandel en daarom staan uw wensen centraal. Wij produceren onder andere piepschuim vormen van hoogwaardige kwaliteit met een eerlijke prijs/kwaliteit verhouding. Dit komt doordat wij continu streven naar de meest innovatieve productiemethodes. Daarnaast staat Aarts Th. BV voor klanttevredenheid en betrouwbaarheid. Klanten en multinationals als Sony en Universal Electronics zien dat ook in. Bent u de volgende die wij voorzien van piepschuim vormen?

Laat uw piepschuim vormen de veiligheid van uw producten verhogen

Velen denken bij piepschuim direct aan de licht ontvlambare eigenschap. Maar wist u dat er ook piepschuim bestaat waar een vlamvertragende kwaliteit in is verwerkt? Maak kennis met ons EPS, een ander woord voor piepschuim, en ontdek een nieuwe manier van het beveiligen van uw producten. Ons EPS verpakkingsmateriaal is namelijk CFK vrij en heeft een vlamvertragende kwaliteit. Hierdoor is kiezen voor piepschuim een verantwoorde optie!

Kies voor onze piepschuim vormen en ervaar de vele voordelen

Twijfelt u nog over het gebruik van piepschuim en maakt u graag beslissingen door de voor- en nadelen tegen elkaar op te laten wegen? Dit snappen wij en daarom hebben wij de vele voordelen van piepschuim vormen voor u op een rijtje gezet. Kiest u voor piepschuim vormen? Dan:

  • Kiest u voor materiaal dat niet gevoelig is voor vocht
  • Kiest u voor goed isolerend materiaal
  • Kiest u voor schokabsorberend materiaal
  • Kiest u voor een hoge hygiëne
  • Kunt u elke vorm en dichtheid realiseren

Piepschuim vormen geproduceerd van groene stroom

Ook staat milieubewustzijn bij ons hoog in het vaandel. Daarom zorgen wij ervoor dat zowel onze hoofd- als omliggende activiteiten het milieu zo min mogelijk schaden. Hierbij kunt u denken aan het rijden met hybride wagens, het gebruiken van groene stroom en groen gas en het aanbieden van ons afval aan een professioneel recyclingbedrijf. Hierdoor wordt het afval dat overblijft na het produceren van uw piepschuim vormen omgezet tot bruikbare grondstoffen!

Ga voor piepschuim vormen van de beste kwaliteit

Aarts Th. BV kunt u uw piepschuim vormen met een gerust hart bestellen: u weet namelijk zeker dat de vormen milieubewust zijn geproduceerd en van hoge kwaliteit zijn. Daarnaast betaalt u altijd een eerlijke prijs en kiest u voor een product dat hygiënisch en ongevoelig voor vocht is! Neem vandaag nog contact met ons op en ervaar onze kwaliteit en service. U kunt ons bereiken door te bellen naar 0578-571540 of door een mail te sturen naar info@aarts.nl. We verblijden u graag met onze piepschuim vormen!