Laat uw plastic hoesjes door ons produceren

Zoekt u een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in plastic hoesjes? Dan zit u helemaal goed bij Aarts Th. BV. Al sinds 1965 helpen wij u met het optimaal beschermen en presenteren van uw product met onze kwaliteits verpakkingsproducten. Wilt u meer weten over mogelijkheden die wij te bieden hebben? Neem dan snel contact met ons op voor meer informatie. Natuurlijk kunt u ook een afspraak maken voor het ontwikkelen en produceren van de verpakkingsproducten die u wenst.

De oprichting van ons bedrijf

Aarts Th. BV is in 1965 opgericht. Sindsdien helpen wij onze klanten met onze verpakkingen van een zeer goede kwaliteit. Als expert op het gebied van verpakkingen vervaardigen wij niet alleen het verpakkingsmateriaal, maar ontwikkelen wij ook deels de apparaten die hiervoor gebruikt worden. Als innovatief bedrijf zijn wij continu bezig met het bedenken van nieuwe en efficiëntere methodes om blister, EPS en plastic verpakkingen te ontwikkelen en produceren. Wij kunnen op deze manier ook de prijs-/kwaliteitverhouding van onze producten optimaal houden. Al vele grote klanten gingen u voor. Denk bijvoorbeeld aan Sony, Texas Instruments en Polaroid.

Onze diensten

Wenst u een verpakking van plastic door ons te laten produceren? Of wenst u gebruik te maken van een van onze andere diensten? Wij zetten graag de mogelijkheden die wij bieden voor u op een rij. Wij bieden:

  • EPS verpakkingen
  • Diverse soorten loonwerk
  • Snijwerk en isolatieplaten voor vloerverwarming
  • Thermovormen: door middel van warmte wordt het product verpakt
  • Hoogfrequent lassen: voor het verpakken van artikelen of het ontwerpen van etuis etc.

Van welke dienst wilt u gebruik maken? Geef uw wensen aan ons door.

De ontwikkeling van uw plastic hoesje

Wanneer wij een verpakking van plastic voor u produceren, kunt u rekenen op echte kwaliteit. Uw wensen en eisen staan bij onze producten centraal. Vooraf zullen wij eerst met u bespreken wat wij voor u op het gebied van verpakkingen kunnen betekenen. Moeten de verpakkingen een bepaalde vorm hebben? Wij leggen in dit gesprek alle mogelijkheden aan u voor. Wanneer alles nauwkeurig besproken is, gaan wij aan de slag. Zo kunnen wij een verpakking van plastic voor u ontwikkelen die helemaal aan uw verwachtingen voldoet.

Bel voor meer informatie over de mogelijkheden

Wilt u meer te weten komen over de plastic verpakkingsproducten die wij voor u kunnen produceren? Of wilt u direct een afspraak met ons maken? Bel dan naar 0578-571540, stuur een mail naar info@aarts.nl of vul het online contactformulier in. Wij helpen u dan graag aan de plastic hoesjes die u wenst.