Laat uw producten sealen

Wilt u uw producten laten sealen? Schakel dan Aarts Th. BV in. Wij zorgen voor een sterke, aantrekkelijke en betaalbare verpakking. Producten kunnen zowel open als gesloten gesealed worden. U kunt er bovendien voor kiezen uw producten met een transparante folie of met een bedrukte folie te verpakken. Seal-verpakkingen staan bekend om hun ruimte- en gewichtsbesparende eigenschappen. Bent u hierin geïnteresseerd? Geef uw wensen aan ons door, zodat wij uw producten volledig naar uw wens kunnen sealen!

Kom meer te weten over sealen

Bent u op zoek naar een krachtige doch praktische verpakking voor uw product? Kies er dan voor uw product te laten sealen in een folie. Hoewel een folieverpakking zeer flexibel en desgewenst (semi-)transparant oogt, zorgt deze voor een perfecte bescherming van uw product. Er bestaan verschillende soorten folies, elk geschikt voor een ander product. Maak een afspraak met ons om de meest geschikte folie te vinden voor uw product. Wij sommen graag de vele voordelen van sealen alvast voor u op:

  • Grote volumes
  • Licht in gewicht
  • Snelle verwerking
  • Opvallend ontwerp
  • Perfecte bescherming

Bent u geïnteresseerd geraakt in producten laten voorzien van een verpakkingsfolie? Maak dan een afspraak met ons!

Ontdek de voordelen van onze aanpak

Niet alleen onze verpakkingsfolie heeft vele voordelen te bieden. Ons bedrijf zelf namelijk ook! Wist u bijvoorbeeld al dat wij met de meest geavanceerde machines werken? Wij kunnen hier als geen ander mee overweg, omdat wij deze deels in eigen beheer hebben ontwikkeld. Een ander voordeel dat wij u te bieden hebben, is dat wij voorop lopen in het ontwikkelen van nieuwe, efficiëntere productiemethodes. Een laatste voordeel van onze aanpak is dat we veel rekening houden met het milieu. Wij gebruiken ‘groen’ gas, stroom die opgewekt is door windenergie, en ons wagenpark bestaat alleen maar uit hybride/plug-in auto’s. Wilt u met ons samenwerken op het gebied van verpakkingen? Schakel ons direct in!

Welke producten mogen wij voor u sealen?

Wilt u uw producten laten sealen? Zodat ze op een aantrekkelijke, flexibele, praktische doch zeer stevige manier verpakt en beschermd zijn? Schakel ons dan in. Neem contact met ons op om uw wensen aan ons door te geven. U benadert ons door te bellen naar 0578-571540, stuur een e-mail naar info@aarts.nl of vraag direct een offerte aan via ons online contactformulier. Wij zijn graag uw specialist in het sealen van uw producten!