Kies voor de tempex vormen van Aarts Th. BV

Bent u werkgever of misschien wel ZZP’er en bent u op zoek naar tempex vormen van goede kwaliteit zonder dat u hier teveel voor betaalt? Dit snappen wij en daarom bieden wij u bij Aarts Th. BV altijd producten aan voor een eerlijke prijs-/kwaliteitverhouding. Hoe we dit kunnen blijven aanbieden? Doordat we ons blijven focussen op innovatie. Wij staan namelijk voor innovativiteit, klanttevredenheid en betrouwbaarheid en laten dit doorschemeren in onze productietechnieken en producten zoals tempex vormen zelf. Bent u na multinationals als Universal Electronics en Sony de volgende die we kunnen helpen?

Kies voor tempex vormen: CFK vrij en vlamvertragende kwaliteit

Tempex vormen staan ook wel bekend als EPS: Geëxpandeerd polystyreen. In de volksmond is dit ook wel het normale “piepschuim”. Velen weten echter niet dat tempex vormen niet brandgevoelig hoeven zijn! Wanneer u voor onze tempex vormen kiest, kiest u vormen met een vlamvertragende kwaliteit. Hierdoor loopt u minder risico. Daarnaast zijn de tempex vormen CFK vrij waardoor de vormen ook milieuvriendelijker zijn.

Waarom u voor tempex vormen zou moeten kiezen

Om u nog bewuster te maken van de kwaliteiten van tempex vormen, hebben wij de vele voordelen van het materiaal op een rijtje gezet. Kiest u voor tempex vormen? Dan kiest u voor:

  • Materiaal dat niet gevoelig is voor vocht
  • Materiaal dat in elke vorm en dichtheid te realiseren is
  • Schokabsorberend materiaal
  • Hygiënisch materiaal
  • Materiaal dat goed isoleert

Tempex vormen gemaakt met “groen” gas voor een beter milieu

Een ander aspect dat hoog bij ons in het vaandel staat, is milieuvriendelijkheid. Wij dragen ons steentje bij aan het milieu doordat wij onze producten op een zo milieuvriendelijk mogelijke manier proberen te produceren. Zo gebruiken wij uit windenergie opgewekte stroom en is ook ons gas “groen”. Het afval dat wordt gecreëerd tijdens het produceren van uw tempex vormen wordt gescheiden en aangeboden aan een recyclingbedrijf. Zo wordt er niks onnodig weggegooid!

Kies voor tempex vormen en bescherm uw producten goed

Heeft u producten die een goede bescherming nodig hebben? Doe uw bedrijf en uw producten dan niet langer tekort en zorg voor een goede bescherming. Tempex vormen zijn milieubewust geproduceerd, isoleren goed en zijn schokabsorberend. Neem daarom snel contact op en we bespreken de mogelijkheden voor uw organisatie. Bel ons op 0578-571540 of stuur een mail naar info@aarts.nl en we staan u graag te woord over onze tempex vormen!