Laat ons een verpakking realiseren middels thermoforming

Zoekt u een specialist op het gebied van thermoforming? Dan zit u helemaal goed bij Aarts Th. BV. Al meer dan 50 jaar zijn wij een expert op het gebied productverpakkingen. Hierbij kunnen wij een verpakking ook thermovormen. Thermoforming of thermovormen is een andere benaming voor blisteren. Bent u benieuwd geworden hoe wij middels thermovormen en ideale verpakking voor u realiseren? Lees dan verder of neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden.

Wat is thermoforming?

Zoals gezegd is thermoforming of thermovormen een ander benaming voor blisteren. Een blisterverpakking is een plastic verpakking met een transparant gedeelte waar het product in de verpakking wordt gepresenteerd. Voor thermovormen maken wij gebruik van geavanceerde machines. Wij ontwikkelen deels zelf de techniek die voor deze machines wordt gebruikt. Creativiteit en innovativiteit staan bij ons centraal. Wij willen ook continu onze processen verbeteren, zodat wij efficiënter kunnen werken en een beter product af kunnen leveren. Op deze manier kunnen wij ook een uitstekende prijs-/kwaliteitsverhouding bieden.

Hoe wij een blisterverpakking thermovormen

Een blisterverpakking wordt gemaakt van kunststof of plastic, bijvoorbeeld A-PET, PET-GAG, PET-G of PVC. Tijdens het proces van thermoforming wordt er verwarmd, gevormd en afgekoeld. Om te verwarmen wordt er gebruik gemaakt van straling of verwarmingsplaten. De vormgeving wordt gerealiseerd met behulp van een matrijs. Voor de afkoeling maken wij doorgaans gebruik van water. In onze blisterstraat worden de nieuwste technieken ingezet. Dit is een combinatie van thermovormen en sealen. Het product wordt in de blister geplaatst, waarna de verpakking wordt geseald.

De voordelen van onze werkwijze

Thermoforming is een zeer fijne verpakkingsmethode. Een mooi voorbeeld van een product dat wij verpakken middels thermovormen, is de Lifehammer. De Lifehammer heeft al veel mensen uit een benaderde situatie geholpen en dit product is dan ook in veel auto’s te vinden. Kiest u voor onze werkwijze? Dan profiteert u van de volgende voordelen:

  • Een aantrekkelijke prijs
  • Plastic en karton worden milieuvriendelijk gescheiden
  • Karton in de verpakking is mogelijk
  • De verpakking wordt op maat gemaakt
  • Zeer snelle levering

Benader ons voor meer informatie over onze werkwijze.

Neem contact met ons op

Bent u benieuwd geworden naar wat wij voor u kunnen doen met thermoforming? Maak dan direct een afspraak met ons door te bellen naar 0578-571540, stuur een mail naar info@aarts.nl of vul het online contactformulier in. Wij zullen dan middels thermoforming een blisterverpakking op maat voor u realiseren.