UW EXPERT IN THERMOVORMEN

Thermovormen is een andere benaming voor blisteren. En een blisterverpakking is een plastic verpakking, zoals een doordrukstrip. Dit proces kunt u niet thuis of op kantoor uitvoeren, daarvoor zijn geavanceerde machines nodig. Wij van Aarts Th. BV. helpen u niet alleen met het vervaardigen van de benodigde verpakkingen, maar wij ontwikkelen ook deels zelf de techniek hiervoor. Innovatie en creativiteit zijn voor ons belangrijke sleutelwoorden. Daarom zijn wij continu bezig met het verbeteren van onze werkwijze. Zo kunnen we onze klanten de de beste prijs-kwaliteitverhouding bieden. Wordt u onze nieuwe klant?

WAT IS THERMOVORMEN?

Een blister wordt gemaakt van kunststof of plastic, zoals A-PET, PET-G, PET-GAG of pvc. Hiervoor is een proces nodig van verwarming, vormgeving en afkoeling. Het verwarmen gebeurt door middel van straling of verwarmingsplaten. Vormgeving vindt plaats door middel van een matrijs, zodat uw product perfect in de verpakking past. Voor de afkoeling wordt doorgaans water gebruikt. In onze blisterstraat maken wij gebruik van de nieuwste technieken, namelijk een combinatie van thermovormen met sealen (hoogfrequent lassen). We vullen de blisters met artikelen en deze worden met behulp van een of twee kaarten door middel van sealen geassembleerd. Onze machine is zeer flexibel en kan zowel positief als negatief dieptrekken.

DAROM KIEST U ONZE VERPAKKING

Thermovormen is een ideale verpakkingsmethode. Wanneer u kiest voor onze werkwijze en verpakkingsmiddelen, dan profiteert u van:

  • Zeer snelle levering
  • Alles wordt op maat gemaakt
  • Onze aantrekkelijke prijzen
  • Karton in de verpakking is mogelijk
  • Milieuvriendelijk scheiden van karton en plastic

Thermovormen

Thermovormen

Thermovormen

Thermovormen

Thermovormen

Thermovormen

Thermovormen

Thermovormen

Thermovormen

Thermovormen

VOORBEELD: DE LIFEHAMMER

Wij gebruiken deze techniek voor veel grote opdrachtgevers, zoals Sony, Texas Instruments en Polaroid. Een van de bekendste producten die verpakt is met behulp van thermovormen is de Lifehammer. In een benarde positie kunt u met deze plastic hamer (met geharde punten) het zijraam inslaan. En met het ingebouwde mes snijdt u de autogordel door.

Dankzij onze verpakking oogt het product goed. De hamer is goed zichtbaar en kan op een metalen hanger bevestigd wordt. Daarmee heeft het een hoge attentiewaarde en ziet het er netjes verzorgd uit.

Lifehammer

WIJ GEVEN U GRAAG ADVIES

Met thermovormen krijgt u een net en perfect passend verpakkingsmiddel, dat uw artikel ook nog eens optimaal beschermt tegen beschadigingen of water. Bent u al overtuigd van het gemak van deze methode? Of wilt u eerst meer informatie of advies? Onze specialisten helpen u dan graag verder. U kunt ze telefonisch of per mail bereiken. De contactgegevens hiervoor vindt u onder de kop ‘contact’. Welke producten wilt u laten verpakken door middel van thermovormen?