Het vacuümvormen van een verpakking door Aarts Th. BV

Bent u op zoek naar een bedrijf dat verpakkingen kan vacuümvormen? Dan bent u aan het juiste adres bij Aarts Th. BV. Wij staan al meer dan 50 jaar bekend als dé expert op het gebied van het produceren van verpakkingen. Vacuümvormen of thermovormen is een andere benaming voor blisteren. Wilt u meer te weten komen over hoe wij een verpakking op maat voor u verwezenlijken? Lees dan verder of benader ons en maak direct een afspraak.

Geavanceerde machines

Om verpakkingen op maat te realiseren, maken wij veel gebruik van de techniek die vacuümvormen, blisteren of thermoforming wordt genoemd. Een blisterverpakking is een plastic verpakking met een transparant gedeelte. Hier ziet u duidelijk het product in de verpakking. Om een verpakking te blisteren, maken wij gebruik van geavanceerde machines. Deze machines worden deels door Aarts Th. BV ontwikkeld. Wij proberen continu onze processen en producten te verbeteren. Door te blijven innoveren en de efficiëntie van de processen te verhogen, kunnen wij een uitstekende prijs-/kwaliteitsverhouding bieden.

Het vacuümvormen van een blisterverpakking

Een blisterverpakking wordt gemaakt van kunststof of plastic. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor A-PET, PET-GAG, PET-G of PVC. Hoe gaat het proces precies in zijn werk? Bij vacuümvormen wordt er verwarmd, gevormd en afgekoeld. Middels straling of verwarmingsplaten wordt het materiaal verwarmd. Het materiaal wordt dan vormgegeven met behulp van een matrijs. Het product wordt vervolgens met water afgekoeld. Wij gebruiken de nieuwste technieken om een optimaal resultaat te realiseren voor uw plastic vacuümvormen. Deze techniek is een combinatie van thermovormen en sealen. Het product wordt in de blister geplaatst, waarna de verpakking wordt geseald.

De voordelen van onze werkwijze

Vacuümvormen is een ideale verpakkingsmethode. De Lifehammer is een voorbeeld van een product waarvan wij de verpakking thermovormen. De Lifehammer is in heel veel auto’s te vinden en heeft al heel veel mensen geholpen uit een benarde situatie. Wenst u ook zo’n verpakking voor uw product? Wanneer u voor onze diensten kiest, geniet u van de volgende voordelen:

  • Een aantrekkelijke prijs
  • Plastic en karton worden milieuvriendelijk gescheiden
  • Karton in de verpakking is mogelijk
  • De verpakking wordt op maat gemaakt
  • Zeer snelle levering

Neem contact op voor meer informatie over onze aanpak bij het realiseren van plastic vacuümvormen.

Benader ons voor meer informatie

Wilt u verpakkingsmateriaal laten vacuümvormen door ons bedrijf? Of heeft u behoefte aan meer informatie? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0578-571540, stuur een mail naar info@aarts.nl of vul het online contactformulier in. Wij willen dan graag uw ideale verpakking vacuümvormen.