Kies voor een verpakking op maat

Wenst u voor uw producten een verpakking op maat? Dan zit u goed bij Aarts Th. BV. Wat u ook verkoopt, wij bieden u een blisterverpakking op maat. Zo bent u ervan verzekerd dat uw producten altijd netjes verpakt zitten. Uw artikel kan er dan niet uitvallen of beschadigd raken. Maak uw keuze uit ons brede assortiment en wij ontwerpen en vervaardigen voor u iedere verpakking. Wilt u er een kartonnetje bij? Of wilt u dat uw product aan beide kanten zichtbaar is? Wij maken elke verpakking voor u op maat.

Zo maken wij uw verpakking op maat

Een verpakking op maat is gemaakt van een plastic verpakking van een soort kunststof. Om dit materiaal te realiseren, is verwarming, vormgeving en afkoeling nodig. We verwarmen het plastic met straling of verwarmingsplaten, geven er de juiste vorm aan met behulp van een matrijs en koelen af met water. Naast het vervaardigen van uw verpakkingen, ontwikkelen wij ook deels de techniek, innovatie en creativiteit. Dit zorgt ervoor dat wij altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technieken. Om uw artikelen zo goed mogelijk te beschermen, vullen we de blisterverpakking met behulp van een of twee kaarten. Vervolgens sealen wij uw verpakking. Vraag onze experts naar de diverse mogelijkheden.

Ontdek de voordelen van onze service

Naast dat een verpakking op maat bescherming biedt aan uw product, ziet het er ook nog aantrekkelijker uit voor uw klanten. Dus wenst u een hoogwaardige verpakking voor uw producten? Onze service heeft u veel voordelen te bieden. Zo zijn onze verpakkingen:

  • Zeer aantrekkelijk geprijsd
  • Zeer snel geleverd
  • Zeer milieuvriendelijk
  • Gemaakt van A-PET, PET-G, PET-GAG of pvc

Een bijkomend voordeel is dat wij een klantvriendelijke werkwijze hanteren. Dit betekent dat wij u tijdens het gehele proces van A tot Z begeleiden.

Advies nodig? Bel of mail voor uw verpakking op maat

Heeft u interesse in onze producten op maat? Of wilt u meer weten over onze werkwijze en de kosten van uw verpakking? Neem gerust contact op door te bellen naar 0578-571540, stuur een mail naar info@aarts.nl of benader ons via ons contactformulier. wij helpen u graag verder. Wie weet realiseren wij binnenkort wel een verpakking op maat voor uw product.