Bescherm uw producten met professioneel verpakkingsmateriaal

Bent u op zoek naar sterk verpakkingsmateriaal voor uw producten? Bij Aarts Th. BV zijn wij uw partner voor het beste verpakkingsmateriaal. Dit doen wij met professioneel materiaal dat blisterverpakking wordt genoemd. Hiermee zijn uw producten altijd beschermd tegen vallen en andere situaties. Bovendien zorgt dit voor een professionele uitstraling voor uw klanten. Het maakt voor ons niet uit hoe groot of klein het product is, voor ieder product hebben wij de juiste verpakking. Vandaar dat u bij ons uw verpakking geheel op maat kunt laten maken. Kortom, de blister is uw ideale verpakking. Profiteer tegelijkertijd van onze goede service en voordelige prijs. Daarnaast denken wij altijd mee met onze klanten. Wanneer kiest u voor kwalitatief en professioneel kunststof verpakkingsmateriaal of plastic verpakkingsmateriaal?

Hoe wij uw verpakkingsmateriaal vervaardigen

Een blisterverpakking is het meest gebruikte verpakkingsmateriaal, omdat hierin uw product goed zichtbaar is vanwege het transparante deel. Vanwege ons brede assortiment heeft u keuze uit verschillende varianten blisters: volledig kunststof blister, blister op een kartonnen kaart geseald, blister tussen een voorkaart en achterkaart, klapblister en schuifblister. Onze specialisten geven u graag advies over welke het beste past bij uw product. Ook kunnen zij het productieproces aan u uitleggen. Samengevat komt het neer op verwarmen, vormgeven en afkoelen. Om uw product in de juiste vorm te verkrijgen, gebruiken wij een matrijs nadat het kunststof is opgewarmd.

Ervaar de voordelen van ons verpakkingsmateriaal

Overweegt u om ons in te schakelen voor het maken van verpakkingsmateriaal voor uw product? Dan kunt u rekenen op een goede begeleiding en klantgerichte service. Wilt u ook profiteren van een scherpe prijs? Vanwege onze jarenlange ervaring bieden wij u ook een scherpe prijs-/kwaliteitsverhouding. Daarnaast bieden wij als ervaren en professioneel bedrijf nog meer voordelen:

  • Onze verpakkingen worden volledig op maat gemaakt
  • Een blister kan met een bedrukt kartonnetje worden geleverd
  • Dit karton kan goed gescheiden worden met het plastic (milieuvriendelijk)
  • Doordat wij zelf produceren, kunnen we zeer snel leveren
  • Onze vakmensen geven altijd vrijblijvend advies over de voor u geschikte blister

Bescherm uw product en kies voor sterk verpakkingsmateriaal

Ons verpakkingsmateriaal kunt u geheel op maat laten realiseren. Heeft u advies nodig welke het beste past bij uw product? Heeft u nog vragen over onze blisterverpakking of onze service? Bel ons dan via 0578-571540 of stuur een e-mail naar info@aarts.nl. Wij staan u graag te woord. Benieuwd naar het kostenplaatje? Vraag ons ook om een vrijblijvende offerte. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Bent u al overtuigd? Kies dan ook voor ons hoogwaardige verpakkingsmateriaal.