Uw professionele partner voor zelfklevende hoesjes

Bent u als bedrijf op zoek naar een partner voor zelfklevende hoesjes? Dan is Aarts Th. BV uw adres. Wij zijn al sinds 1965 expert op het gebied van het produceren van verpakkingen met behulp van vacüumvormen. Vacüumvormen wordt ook wel dieptrekken of thermovormen genoemd. Of het nu om grote of kleine producten gaat, wij maken elke verpakking op maat.

Zelfklevende hoesjes maken met behulp van moderne machines

Voor het vervaardigen van zelfklevende plastic hoesjes, is het vacuümvormen van plastic een ideale manier. Vanwege het transparante gedeelte is uw product in deze blisterverpakking altijd zichtbaar. Hierdoor ziet uw klant duidelijk het product in de verpakking. Doordat wij staan voor innovativiteit en klanttevredenheid, zijn wij altijd bezig met het verbeteren van onze processen en producten. Onze moderne machines ontwikkelen wij dan ook gedeeltelijk in eigen beheer. Wij zijn dus altijd op de hoogte van de nieuwste technieken en maken gebruik van moderne machines om uw plastic verpakking te blisteren. Bovendien bieden wij u een uitstekende prijs-/kwaliteitsverhouding aan voor uw zelfklevende hoesjes.

Onze werkwijze bij het vacuümvormen van plastic

Ons bedrijf biedt u onder andere kunststof en plastic blisterverpakkingen. U kunt daarbij kiezen voor bijvoorbeeld A-PET, PET-GAG, PET-G of PVC. De werkwijze bij vacuümvormen voeren wij uit in drie stappen: verwarmen, vormgeven en afkoelen. Door middel van verwarmingsplaten of starling verwarmen we het materiaal. De vorming doen we daarna met behulp van een matrijs waarna het vervolgens met water wordt afgekoeld. Voor een optimale bescherming tegen vallen en andere beschadigen van uw product, sealen wij de verpakking.

De voordelen van onze service en werkwijze

Vacuümvormen is een uitstekende verpakkingsmethode als u uw product zowel netjes wilt presenteren als beschermen. Denk bijvoorbeeld aan de Lifehammer. Dit product hebben wij gethermovormd en is in vrijwel elke auto te vinden. Wilt u ook profiteren van een hoogwaardige verpakking en goede service? Laat u dan overtuigen door de volgende voordelen:

  • Een aantrekkelijke prijs
  • Karton in de verpakking is mogelijk
  • De verpakking wordt op maat gemaakt
  • Zeer snelle levering
  • Plastic en karton worden milieuvriendelijk gescheiden

Overtuigd van vacuümvormen voor zelfklevende hoesjes? Bel of mail ons

Wilt u een verpakkingsmateriaal van plastic voor uw zelfklevende hoesjes? Of heeft u nog vragen over onze service en werkwijze? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0578-571540, stuur een mail naar info@aarts.nl of vul het online contactformulier in. Wij staan u graag te woord. Kies ervoor om uw product optimaal te beschermen en laat ons uw verpakking vacuümvormen.