BEKIJK DE VOORDELEN VAN HOOGFREQUENT LASSEN

Bent u op zoek naar een specialist die hoogfrequent kan lassen? Neem dan contact op met Aarts Th. BV in. Wij zijn al sinds 1965 uw specialist in verpakkingen. Omdat wij efficiënte en nieuwe productiemethodes bieden, kunt u uw product bij ons volledig naar uw wens en tot in detail laten verpakken.  Muismatten, U- en L-mapjes, etui´s, ringbanden etc.etc kunnen allemaal geproduceerd worden met hoog frequent lassen. De voordelen van hoogfrequent lassen zijn:

  1. Specifieke vormgevingen van uw product zijn enkel probleem voor onze machines.
  2. Lage matrijs/elektrodekosten

WAT IS HOOGFREQUENT LASSEN

Hoogfrequent lassen is het eenvoudigst uit te leggen aan de hand van een voorbeeld. Indien men bijvoorbeeld PET-G of PVC materiaal in een hoogfrequent wisselstroomveld brengt, veranderen de moleculen iedere keer met de verandering van richting van de stroom ook van stand. Bij de algemeen gekozen frequentie van 27,2 Mhz. gebeurt dit ruim 27 miljoen keer per seconde. Er ontstaat dan als het ware een interne wrijving en dus warmte. Het materiaal wordt week op de plaatsen waar de hoogfrequent stroom wordt aangelegd. Door krachtig drukken en onder druk laten afkoelen, kunnen de folielagen met elkaar versmolten worden. Wenst u meer informatie over dit gehele proces? Neem contact met onze specialisten op.

Kies om deze redenen voor Aarth Th. BV

Ons bedrijf onderscheidt zich op verschillende punten van andere verpakkingsbedrijven. Ten eerste beschikken wij over geavanceerde machines die wij gedeeltelijk in eigen beheer ontwikkelen. Daarnaast bedenken we voortdurend nieuwe, efficiëntere productiemethodes. Een ander punt waar wij ons volledig op richten is het milieu. Zo maken wij enkel gebruik van stroom die is opgewekt door windenergie. En het gas dat we gebruiken voor onze productie is uiteraard ‘groen’ gas. Tot slot bestaat ons wagenpark alleen uit hybride/plug-in auto’s. Bent u overtuigd van onze voordelen? Laat ons uw verpakkingen hoogfrequent lassen!

Laat ons uw producten hoogfrequent lassen

Wilt u ons inschakelen voor het hoogfrequent lassen van uw gewenste producten? Heel verstandig. Wij staan niet voor niets voor innovativiteit, klanttevredenheid en betrouwbaarheid. Deze aanpak zorgt ervoor dat de prijs-/kwaliteitverhouding van al onze producten altijd optimaal is. Bel direct naar 0578-571540, stuur een e-mail naar info@aarts.nl of vraag direct een offerte aan via ons online contactformulier. U heeft uw specialist in hoogfrequent lassen gevonden!