AARTS TH. BV.

Sinds de oprichting in 1965 zijn wij erin geslaagd onze klanten voortdurend de beste kwaliteit van al onze soorten producten te leveren en staat klant tevredenheid hoog in ons vaandel.

We zijn een uniek bedrijf; niet alleen door de geavanceerde machines die wij gedeeltelijk in eigen beheer ontwikkelen, maar zeker ook door het continu uitdenken van nieuwe, efficiëntere productiemethodes. Hierdoor is de prijs/kwaliteit verhouding van al onze producten altijd optimaal geweest en gebleven.

Ons bedrijfsmotto is dan ook: innovativiteit, klanttevredenheid en betrouwbaarheid.

EN MET SUCCES

Dat onze manier van werken succes heeft, zeker ook door de grote diversiteit van verpakkingsproducten die wij aanbieden, blijkt uit de grote namen waar wij sinds jaar en dag zeer succesvol mee samenwerken.

Grote multinationals als Sony, Universal Electronics, Life Safety Products, MIO laten veel van hun producten, met grote tevredenheid, bij ons verpakken.

Over Aarts Th. BV.

MILIEU

Uiteraard zien wij het als onze plicht om zo milieubewust mogelijk te produceren. Wij maken enkel gebruik van stroom die is opgewekt door windenergie. Het gas dat gebruiken voor onze productie is “groen” gas.

Afvalstromen worden zoveel mogelijk gescheiden. Afvalpapier, karton en plastic worden op deze manier weer bij een professioneel recyclingbedrijf aangeboden en verwerkt tot bruikbare grondstoffen.

Ons wagenpark bestaat uit hybride/plug-in auto’s.

AARTS TH. BV. IS HÈT VERTROUWDE ADRES VOOR AL UW VERPAKKINGEN